Urządzenia i Akcesoria
Ciasto migdałowe z Santiago
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 porcji
Składniki
-
250 g cukru (patrz wskazówka)
-
15 - 20 g skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek
-
250 g migdałów, blanszowanych
-
4 jajka
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
6.2 g
Kalorie
950.1 kJ /
226.9 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
25.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sernik baskijski
3h 15min
Torta caprese - migdałowe ciasto czekoladowe
3h
Ciasto frangipane
1h 45min
Ciasto z serem ricotta
1h 20min
Ciasto serowo-migdałowe w stylu retro
1h 10min
Magdalenki na choinkę
1h 30min
Ciasto kardamonowe z syropem z limonki
1h 35min
Wegańskie ciasto kokosowe
50min
Chałwa z pistacjami
2h 25min
Makaroniki migdałowe
35min
Cantuccini
1h 15min
Ciasteczka z kajmakiem i solą
1h 50min